css buttons
by Css3Menu.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szatmári szilvalekvár
Szilvalekvárt sokféle szilvából
is sokféle képen főznek, de a legjobb a Szatmárban főtt szilvalekvár. A
szilvalekvárt az ott vadon termő „Nemtudomszilvá”-ból főzik, rézüstben.
A „Nemtudomszilva” nem magvaváló így ciberézni kell. Ez azt jelenti,
hogy amikor a szilva húsa le vált a magjáról átdörzsölik cserép
szűrőn. A visszamaradt ciberét, addig főzik, míg a lekvár
nem esik le a kanálról vagy az újságpapír nem vizesedik át. Ezt a
lekvárt nem kell lekötni csak a por ellen. Cukrot nem tartalmaz
rendkívül egészséges és keresett. Szatmár fekete aranya!
tovább...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertical menu css
by Css3Menu.com
|